Pololetí, to to letí…

Pololetí, to to letí…

Školní poločas je tu. A s ním vysvědčení, jarňáky před námi a krátký únor, který se mrknutím oka přehoupne v první jarní měsíc. No, utíká to. Tak to vezmeme hezky popořádku…

Ať už budou na vysvědčení samé biče nebo se zrovna moc nepovede, v každém případě si, milí rodičové, zaslouží vaši plnou pozornost.

U scénáře „jedničky odshora dolů“ asi není co řešit – pochválit, pohladit, odměnit, oslavit (není samozřejmě nutné vše a zrovna v tomto pořadí).

A u té trochu méně radostnější varianty doporučujeme pochválit ty lepší výsledky a nad těmi horšími přivřít oko. Nebo obě????? Plus přidat motivační minidárek a k němu třeba „opakovací materiály“, aby bylo příště co oslavovat. Každopádně snaha se počítá a nervy máme jen jedny.

A právě proto, milí rodičové, nezapomínejte na sebe. Vaše nekonečná trpělivost si taky zaslouží ocenění. Co takhle poslat vaše dětičky na jarní prázdniny k babičce a trochu si od nich odfrknout????? Nebo se vydat na hory a po lyžovačce zaměstnat dětičky nějakou napínavou offline hrou?  A jaký je váš nápad na pololetní stop-time?

Mějte se krásně!
Vaše Vendula a Martina z Jinohrátek

Pololetí, to to letí (700 × 400 px)